Centerlift

MCS Centerlift 970

Droomt u van een kookeiland, waarin niet alleen het werkblad in hoogte verstelbaar is, maar ook de onderkasten? Geen probleem met de MCS Centerlift 970. Met de Centerlift 970 kan uw kookeiland op de juiste hoogte worden gesteld.

 
  
 
 
 
MCS Centerlift 980/981
 
 
 
Een werkeiland is meestal het middelpunt van de keuken, zowel voor alledaagse als speciale gelegenheden. Het dient vaak ook als kantoor aan huis, waar u met computer of gewoon met een lekker kopje koffie kunt zitten. De kinderen doen hun huiswerk in de keuken en hier wordt gekookt en natuurlijk ook veel lekker gegeten. 
 
 
 
    
 
In de keuken werken zowel lange als korte mensen, die allemaal behoefte hebben aan verschillende werkhoogtes. MCS elektrisch verstelbare werkbladen, eettafels en werkeilanden zorgen voor een keuken met comfort voor iedereen. De units kunnen worden uitgerust met spoel en/of kookgedeeltes zoals gewenst. Al onze systemen kunnen worden uitgerust met kasten van elke keukenfabrikant. Uiteraard kan MCS Keuken ook een totaalconcept aanbieden waarbij zowel de keuken als het frame geleverd en gemonteerd worden. Vanzelfsprekend zijn al onze in hoogte verstelbare keukensystemen CE gekeurd.
 
  
 
    
Spoelbakken en kookplaten kan eenvoudig worden geïntegreerd.
 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions