comfortdouches

Sealskin Xtra Comfort
 
 
 

Bij MCS horen we het vaak: nu de kinderen groot zijn, wordt het bad nog maar zelden gebruikt. En ook: nu we op leeftijd zijn, gebruiken we alleen nog maar de douche. Zou u de ruimte in uw badkamer ook liever anders benutten? Samen met Sealskin bieden we de oplossing. We vervangen uw bad door een ruime, comfortabele douche! En dat alles in één dag. Informeer naar de mogelijkheden van ‘Bad eruit, douche erin'! 

Aanpassingen zonder grote verbouwingen
Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee ten aanzien van de badkamer. De wens om een bad te vervangen door een ruimte, comfortabele en veilige douche is daarbij een veelvoorkomende. Samen met één van onze adviseurs realiseert Sealskin voor u de badkamer de afgestemd is op uw wensen en behoefte, zonder grote verbouwingen. Met een fraaie douche naar keuze, mooi aansluitend bij het interieur van de rest van de badkamer. 

In 3 stappen naar uw droomdouche:

Wij weten waar u aan toe bent 
• Wij adviseren en u kiest 
• Topkwaliteit douche, achterwanden, Grohe kranen en Keuco accessoires 
• Offerte en afspraak worden gemaakt 


Schoon, snel en simpel 
• Onze vakmensen komen bij u thuis 
• Uw bad wordt verwijderd en de douche wordt geplaatst 
• Alle rommel wordt netjes opgeruimd 


Niet het gedoe, wel het gemak! 
• Uw droomdouche is werkelijkheid geworden 
• Mooi aansluitend bij uw badkamer interieur 
• Vandaag geïnstalleerd, morgen al gebruiksklaar

 
Kinemagic by MCS Keuken & Comfort
 
Kinemagic is vernieuwd! Met de verschillende modellen van Kinemagic tovert u uw badkamer in 1 dag om tot een waar paradijs.
 

Met Kinemagic van douchefabrikant Kinedo® vervangt u uw BAD door een RUIME DOUCHE in 1 dag! De installatie geschiedt zonder ingrijpende verbouwing. Maak kennis met de stijlvolle serie van Kinemagic. Het vervangen van uw bad was nog nooit zo eenvoudig!

De nieuwe Kinemagic inloopdouche is een stijlvolle op maat gemaakte douchecabine met zeer lage instap en een antislip-vloer. Kinemagic is voorzien van vernieuwde ergnomische handgrepen, voor nóg meer veiligheid tijdens het douchen. Ook het vernieuwde stoeltje in de douchecabine heeft een prachtige design look en is voorzien van een soft-close systeem. De douchecabine is gemaakt van veiligheidsglas en voorzien van een antikalkbeschermlaag. 

Wij hebben 4 series voor u, afhankelijk van uw behoeften, inrichtingswensen en budget: Essentiel, Design, Serenite en Serenitie plus.

 
 
 
Met Kinemagic Comfortdouche by MCS Keuken & Comfort vervangt u uw bad door een XXL comfortdouche binnen één dag, zonder ingrijpende werkzaamheden. Kinemagic by MCS Keuken & Comfort is aanpasbaar aan alle formaten van uw huidige bad en daardoor geschikt ter vervanging van alle afmetingen van een bestaand bad!
De Kinemagic comfortdouchecabines zijn verkrijgbaar in 12 lengtematen (van 120 tot 195 cm) en 3 breedtematen (71, 81 of 91 cm). Hierdoor is er gegarandeerd altijd een variant die past. Kinemagic wordt in alle versies geleverd met glazenwanden (hoge en halfhoge glazenwanden) voor een eenvoudige montage en gemakkelijk onderhoud.   
 
 
Omdat iedereen zijn specifieke wensen, beperkingen en budget heeft, bestaat Kinemagic uit 3 series; Serenite, Design en Essentiel.
 
Nieuw is de extra lage instap: door de uitsparing is de hoogte nog maar 4 cm!
 
 
 
De installatie van Kinemagic verloopt in drie stappen:
1. Verwijderen van het bestaande bad
2. Positioneren van de sifon en plaatsen douchebak
3. Bevestiging achterwanden, aansluiting kraanwerk en plaatsing van de zijwanden
 

NIEUW! KINEMAGIC SERENITE MET HANSGROHE DOUCHESET
 


 
Kinemagic serie Serenite is op veler verzoek verbeterd en wordt voortaan standaard geleverd inclusief hoogwaardig kraanwerk van Hansgrohe. De Hansgrohe doucheset bestaat uit een extra-grote handdouche (15 cm), thermostaatkraan, douchestang en doucheslang. Door middel van de Select-knop op de handdouche kan men eenvoudig wisselen tussen de 3 straalsoorten (RainAir, WhirlAir en BalanceAir). 

Let op! De Hansgrohe doucheset is uitsluitend verkrijgbaar bij de Kinemagic Serenite modellen met hoge achterwanden en schuifdeur. De Kinemagic Serenite modellen met hoge achterwanden, schuifdeur en standaard Kinedo kraanwerk komen te vervallen.

 

Tot en met 30 juni ontvangt u bij aanschaf van een Kinemagic inloopdouche een GRATIS antislipbehandeling t.w.v. € 395,- voor uw gehele badkamervloer cadeau. Vul het formulier (KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINK) in en profiteer van deze actie!

FORMULIER

 
 
 
Vraag u GRATIS brochure aan middels ons contactformulier!
 
 
 
 
 
 
 
Optioneel: transparante anti-slipcoating op waterbasis over de bestaan de vloer. Het aanbrengen van een MCS anti-slipcoating is in een mum van tijd gebeurd, zonder sloop-, hak- of breekwerk. Bovendien kan de coating worden aangebracht wanneer het ú uitkomt, eventueel ook 's avonds/'s nachts. Zo bent u verzekerd van minimale overlast en maximale continuïteit! 
 
 
 
 
 
 

Kinedo® Ergonomische accessoires

Met deze nieuwe accessoires van Kinedo® kunt u uw badkamer eenvoudig aanpassen en wordt de mogelijkheid gecreëerd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Bij het produceren van deze accessoires is rekening gehouden met veiligheid, comfort, hygiëne en functionaliteit.
De ergonomische comfortsteun van Kinedo® met afgeronde hoeken biedt extra ondersteuning en is voorzien van een zachte antislip voor een stevige grip. Ook heeft Kinedo® een opklapbaar soft-close zitje in haar assortiment met een stabiele zit zodat men veilig en comfortabel kan douchen.

Kinedo® levert eveneens diverse verbindingsstukken waarmee u een douchestang geheel naar wens kunt uitbreiden en samenstellen. Op deze wijze kunt u een doucheruimte nog veiliger maken.
De nieuwe magnetische handdouche inclusief doucheslang is een nieuwe handdouche die eenvoudig terug te plaatsen is op elke gewenste hoogte op de douchestang. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk voor senioren of mensen met een beperkte mobiliteit. De magnetische handdouche wordt standaard geleverd inclusief douchehouder voor dragers van een pacemaker.

De ergonomische accessoires van Kinedo® zijn van hoogwaardige kwaliteit en verhogen aanzienlijk de veiligheid en het comfort in een bestaande badkamer zonder ingrijpende veranderingen.

 
MCS Revolution 
 
 
 

Geef uw oude badkamer een nieuwe uitstraling met een douchecabine die u zelf samenstelt. Tegelen wordt tot een minimum beperkt - naar eigen wens samen te stellen - ideaal ter vervanging van een bad.

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions