Informatie & contact

MCS Keuken & Comfort is een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en levering van producten voor de ergonomische sector met daarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel.

MCS Keuken & Comfort heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de gespecialiseerde montage van o.a. hoog/laag verstelbare frames voor keukens ten behoeve van mindervaliden en ouderen in opdracht van gerenommeerde aannemers in de ergo-wereld.Tevens heeft MCS Keuken & Comfort menig scootmobielberging (MCS Multistalling voorheen de MCS Scootersafe) in Nederland geplaatst.

MCS Keuken & Comfort biedt ook keukens voor de valide mens aan: zowel aan particulieren als in projecten.  

MCS Keuken & Comfort is betrokken in een aantal landelijke projecten als "Lang Zult U Wonen” van de Provincie  Overijssel,  "Thuiscomfort” van de Technische Unie en "Verpleeghuis van de Toekomst” van de  Fontys Hogescholen, "Samen Aangenaam Ouder Worden" en "Vitaal Wonen in Amersfoort", projecten voor Stichting Dementieraad,  renovatie Revalidatie UMCG te Haren. MCS Keuken & Comfort is partner van "Huisvesting op Maat".

MCS Keuken & Comfort onderscheidt zich van zijn concurrenten. Naast de technische achtergrond en bijdrage aan de ontwikkeling van de meeste MCS Keuken & Comfort producten, is MCS Keuken & Comfort in staat een totaalconcept aan te bieden (vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 240 m2 showroom in Almelo biedt ruime keus aan cliënten om hun (aangepaste) woning volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door de onderhoudscontracten en het ERGO-garant keurmerk. MCS Keuken & Comfort biedt maximale tevredenheidsgarantie.

MCS Keuken & Comfort is een CBW erkend bedrijf en hanteert de Inretail Algemene Voorwaarden. De MCS Multistallingen worden geleverd tegen Metaalunievoorwaarden.

Team MCS Keuken & Comfort:

Gerold Meenhuis (directeur), Anouck Lopulissa-Janssen (officemanager)

 

 
 
Planthofsweg 51 7601 PH Almelo (Ov.)
Telefoon (0546) 769002
info@mcscomfort.nl
www.mcscomfort.nl
Bank NL56ABNA0424503174
BTW nr NL8125.86.566.B.01
KvK 08116709

 

Contactformulier
Naam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:*
E-mail:*
Uw vraag
Vraag:*Een * bij een veld, betekent dat dit veld verplicht is!

Onze kerstvakantie begint vrijdag 20 december om 16.00 uur.
Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer voor u klaar. 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar! 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions