In hoogte verstelbare wastafel

      MCS Basic Line 419                                                        MCS Basic Line 433
  
 
                                      MCS Basic Line 434                                                             MCS Basic Line 415
  
 
 
 
 
De spiegel is gemonteerd op een vaste hoogte boven het wastafelframe. Water en riolering zijn aangesloten via flexibele slangen die zijn verborgen achter een achterplaat. 
 
MCS Design Line 417
 
De hoogte wordt snel en soepel aangepast optioneel zelfs met afstandsbediening. De inklembeveiliging maakt dat het frame stopt met bewegen wanneer deze in contact komt met de benen van de patiënt.  
 
 
MCS Swing Wastafel
MCS Swing wastafels zijn draaibaar voor gemak van de gebruiker en de verzorger. Het verhoogt het hygiëne niveau doordat deze altijd binnen handbereik te manoeuvreren is en geeft de gebruiker meer zelfredzaamheid bij de toiletgang. Eenvoudig vast te zetten met een beugel voor veilig gebruik. De in hoogte verstelbare wastafels zijn geschikt om voor meerdere gebruikers in te zetten. Verzorgers kunnen de wastafel wegdraaien om meer ruimte te creëren.
 
 
- de ovale vorm van de wastafel maakt deze benaderbaar van zowel de voorkant als de zijkanten
- het polyurethane materiaal is zacht om aan te raken en kan niet snel breken
- de flexibele aan- en afvoerset is weggewerkt in de swingarm
- deze wastafels maken kleine ruimtes geschikt
- de wastafels worden compleet geleverd met éénhendelmengkraan en flexibele aan- en afvoerset
 
Viega Eco Plus
 
Met het nieuwe, in hoogte verstelbare Viega Eco Plus-wastafel-element kan de keramiek tot op de  gewenste hoogte omhoog of omlaag worden gebracht. De hoogteverstelling is volledig traploos tussen circa 70 cm en 90 cm.
Net als bij het succesvolle in hoogte verstelbare wc-element verloopt de op- en neergaande beweging ook bij het nieuwe wastafel-element volledig mechanisch en zonder stroom. De bediening kenmerkt zich door eenvoud: met één druk op de knop wordt de wastafel omhoog gebracht; om de wastafel weer naar beneden te laten zakken, wordt het keramiek alleen maar met de hand licht naar beneden gedrukt. Wanneer de gewenste hoogte is bereikt, wordt deze stand gefixeerd door  een tweede druk op de knop.
 
                            
 
Kant-en-klaar element
 
Het in hoogte verstelbare wastafel-element wordt standaard geleverd met alle benodigde techniek, waaronder een beweegbaar binnenframe, een geleidingssysteem en de nieuwe inbouw aansluitbox. Deze is af-fabriek voorbereid op aansluiting van warm en koud water en de sifon. Hoekstopkranen, een verchroomde afvoerbocht en aansluitmateriaal voor het wastafelarmatuur worden uiteraard meegeleverd.
Na de montage en het tegelen gaat het volledige Viega Eco Plus-wastafelelement verborgen achter een fraaie afdekplaat van hoogwaardig veiligheidsglas. Een verchroomde plaat bedekt de inbouwbox met de wastafelaansluitingen. De bedieningsknop kan op iedere gewenste plaats op de voorwand worden geplaatst.
 

 
Herkenbare, eenvoudige montage
 
De montage van het wastafelelement is identiek aan die van andere Viega Eco Plus-elementen. De bekende systeemmaat met een breedte van 490 mm en een hoogte van 1.130 mm is daarbij behouden.
Het Viega Eco Plus-wastafel-element kan worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan wastafels voor zover deze niet breder zijn dan 70 cm en niet zwaarder dan 21 kg.
 
 
 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions