Keukenrenovatie, werkbladen, fronten, tegelwerk

 
 
Als de fronten in uw keuken er door het intensief gebruik niet meer zo mooi uitzien of omdat u eens wat anders wilt: MCS keukenrenovatie is ook voor u het voordelige en duurzame alternatief op een grote investering! Een veel voorkomend probleem in de keukenbranche is dat de folie op de keukenfronten loslaat door veroudering, vocht of hitte.
Dit probleem is op te lossen door de oude folie laag te verwijderen en de fronten te voorzien van een professionele lak. Uiteraard in de door u gewenste kleur.
Keukens van goed kwaliteit zijn meestal duurzaam. Waarom dan iets weggooien dat nog prima intact is? Met onze renovatieoplossing voor uw keuken behouden wij de kern van uw kasten en geven uw keuken met nieuwe fronten en grepen weer nieuwe glans.
 
     
 
Belangrijk voor u is dat u de indeling van uw keuken zo kunt houden als u gewend bent. Tevens hoeft u zich niet te ergeren aan vuil of lawaai tijdens de renovatie. U zoekt simpelweg de droomkeuken uit, die u zich altijd al gewenst heeft.
 
Nieuwe fronten
Mochten de fronten in slechte kwaliteit verkeren, dan is het ook mogelijk om nieuwe fronten te plaatsen. Hieronder enkele voorbeelden;
 
   
 
Daarnaast kan MCS Keukenrenovatie ook het werkblad van uw keuken vervangen en zelfs ook nieuwe inbouwapparatuur monteren.
 
  • Grote keuze uit vele fronten/werkbladen/accessoires in verschillende stijlen
  • Voordelige oplossing, niet onnodig investeren
  • Duurzaam
  • Individueel advies aan huis en/of in onze showroom

Wij bespreken met u de mogelijkheden van te voren en zonder verplichtingen. U ontvangt na een eerste gesprek desgewenst een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met deze offerte of een deel hiervan dan krijgt u een schriftelijke bevestiging en spreken we samen af wanneer wij starten met de werkzaamheden.
Wilt u zelf de demontage en/of montage doen dan is dit in overleg mogelijk.

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions