keukenframes werkblad

MCS Baselift 6200 (wandhangend)

Baselift past de hoogte van het werkblad aan deze lift is geschikt voor rechte muren. Het werkblad is aan te passen naar gewenste hoogte door middel van een simpele druk op een knop. De lift stopt wanneer die overbelast is. Aan dit frame kunnen lades worden bevestigd.
 
 
                        
 
 
  
 
MCS Slimlift 6250 (wandhangend)
Met behulp van de Slimlift  kan de hoogte van het werkblad geregeld worden, dit frame past op een rechte muur. Werkbladen met een diepte van 56-80 cm kunnen op het frame gemonteerd worden. De breedte kan worden aangepast naar wens doordat het ontwerp toestaat dat het werkblad gemonteerd word met een overhang van tot 10 cm aan beide zijde van het frame. 
 
  
          
 
Het werkblad is aan te passen naar gewenste hoogte door middel van een simpele druk op een knop keuze uit gemonteerde knop of afstandsbediening. veiligheid. De lift stopt wanneer die overbelast is.
 
  
                                                                                                                                                                                    

 

MCS Baselift 6210 (staand)

De MCS Baselift 6210 is een op de vloer gemonteerd werkbladsysteem die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende behoeften. De apparatuur in het werkblad is afhankelijk van de gewenste functie. Aanrecht, kookplaat, laden, snijplanken enz. kunnen worden geïntegreerd in het werkblad.

Dankzij de installatie op de vloer, kan de lift worden geïnstalleerd als een element in een vrijstaand kookeiland. De ruimte onder het werkblad wordt opengelaten voor knieën en benen. Installaties onder het werkblad, (motoren, water, riolering), kunnen worden verborgen door afdekplaten.

De motoren zijn traploos instelbaar en snel en bewegen het werkblad naar de gewenste hoogte. De lift is uitgerust met een betrouwbaar veiligheidssysteem dat een veilige werking garandeert zonder risico op beknelling. Als de sensor een beweging detecteert stopt het systeem.

 

      

  

 

Slimlift 6230 (staand)

MCS Slimlift 6230 is een aan de muur gemonteerd werkbladsysteem.

Het frame kan afzonderlijk of samen worden gebruikt met een MCS kastenwandensysteem. De ruimte onder het werkblad wordt opengelaten voor knieën en benen. Indien nodig worden installaties onder het werkblad, (motoren, water, riolering), verborgen door afdekplaten.

De motoren zijn traploos instelbaar en snel en bewegen het werkblad geruisloos naar de gewenste hoogte. De lift kan worden uitgerust met een betrouwbaar veiligheidssysteem dat een veilige werking garandeert zonder risico voor beknelling.

Een aanrecht en kookplaat kunnen worden geïntegreerd in het werkblad.

 

  

    

 

MCS Baselift Corner 6201/6202/6203

  

  

NIEUW: Baselift 6300 L

De BASE LIFT 6300L is een aan de wand bevestigde werkblad lift die continu in hoogte versteld kan worden. Hoekoplossingen zijn eveneens mogelijk hiermee. 

Het bijzonder platte ontwerp van deze werkblad lift biedt voldoende ruimte voor de benen en knieën. 

NIEUW: Baselift 6300 H

De BASE LIFT 6300 H is een aan de wand bevestigde werkblad lift die continu in hoogte versteld kan worden. Hoekoplossingen zijn eveneens mogelijk hiermee. In de geprefabriceerde aluminium behuizing kunnen zelfs laden worden geïntegreerd. Fronten kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van de bijgeleverde beugel. Zo kunt u het in hoogte verstelbare werkblad perfect integreren in uw keukenontwerp.

 

Het systeem biedt veel ruimte voor de benen en knieën. De BASELIFT is bijzonder geschikt voor de montage van wastafels en kookplaten. 

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions