MCS Klikmodules systeem/Flexibel badkamersysteem

Het MCS Modulair Comfortsysteem is een flexibel systeem dat ervoor zorgt dat aangepast sanitair altijd gemakkelijk op de juiste hoogte is in te stellen, niet stigmatiserend is en maximale veiligheid, gemak en comfort biedt.

 

Het systeem garandeert optimale zelfredzaamheid voor opgroeiende kinderen, ouderen en mensen met een lichamelijke beperking waarbij hulpmiddelen voor de badkamer altijd eenvoudig aan te passen zijn aan veranderende omstandigheden zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap. Het systeem geeft meer mensen de mogelijkheid om zelfstandig gebruik te maken van de badkamer of het toilet. 
 
            
 
Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen en instellingen, maar ook in bijvoorbeeld hotelkamers is door flexibiliteit van het MCS Modulair Comfortsysteem om alleen die onderdelen te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met onderdelen die eigenlijk alleen maar in de weg zitten. Tevens kunnen kosten worden bespaard doordat er gemiddeld minder producten hoeven worden aangeschaft omdat ze naar behoefte tussen verschillende badkamers kunnen worden uitgewisseld.
De hulpmiddelen kunnen altijd op de juiste hoogte en plaats worden ingesteld zodat ze optimale functionaliteit bieden waardoor hulpverleners patiënten niet onnodig hoeven te tillen.
 
 
De onderdelen van het MCS Modulair Comfortsysteem kunnen rechtstreeks aan de wand worden geplaatst, maar zijn ook door middel van een verticale rail in hoogte verstelbaar. Tevens is er een mogelijkheid om de onderdelen inclusief verticale rail aan een horizontale rail te hangen, zodat de producten zich altijd op de juiste plaats bevinden of (tijdelijk) kunnen worden opgeborgen.
De bij te bestellen accessoires kunnen ook geleverd worden voor plaatsing aan de horizontale rail. De afdekkap is zonder meerprijs in iedere RALkleur leverbaar bij afname van minimaal 10 meter.
 
 
 
 
Archimodule
 
 
De perfecte balans tussen moderne zakelijkheid en warme elegantie: de keramische elementen, meubels en accessoires van de nieuwe badkamercollectie SoftMood van MCS Keuken & Comfort zorgen met hun geometrische vormen, afgeronde hoeken en ranke materialen voor een betoverend effect en beantwoorden daarmee volledig aan de trend van het vrouwelijke minimalisme.
 
Archimodule: grenzenloze vrijheid, esthetische perfectie.
 
 
Perfect design: precieze uitlijning met de voegen van je tegels

De perfect getekende componenten van ARCHIMODULE passen zich aan de lijnen van je tegels aan. Zo gaat je keuze er precies uitzien zoals je het je had voorgesteld. Dit is mogelijk dankzij een montagerail onder elke component opdat deze individueel aangepast kan worden.
 
 
 
Meteen juist: hoekopstelling

Perfecte uitlijning op de muur: Alle zichtbare componenten van de modules lijnen zich perfect en heel precies af.
 
 
Een precieze oplossing: compensatie van richtbaarheid en afstand
 
 

De telescopische regelpoten gebaseerd op de universele inbouwdelen zorgen voor een perfecte uitlijning van de kraan in om het even welk opzicht. Dit garandeert een rechte bevestiging aan de muur van verschillende componenten die er als één geheel uitzien.
 

Flexibiliteit zonder grenzen: het modulaire systeem


Het modulaire concept ARCHIMODULE verzekert een totale vrijheid van design. De componenten van het kraansysteem kunnen gecombineerd worden naar wens. Maak een keuze tussen de verschillende elementen en stel ze op naar eigen smaak. Er zijn geen beperkingen in de combinatiemogelijkheden en het is practisch oneindig in design.

Comfort, veiligheid en milieubewustheid:
de thermostatische technologie van Ideal Standard, getest en goedgekeurd, is ecologisch door het verbruik van water en energie te verminderen... Daarenboven kies je voor totale zekerheid met bescherming tegen brandwonden, evenals het ultieme comfort door een eenvoudige en constante temperatuursregeling van het water.

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions