MCS Trapliften

 
Wij leveren altijd maatwerk en zorgen dat uw traplift perfect past op uw trap. Met een discreet design en een systeem dat weinig ruimte inneemt, leveren we een onopvallende traplift. Bepalend voor het type traplift is of u een smalle of brede trap heeft.
 
De prijs van een nieuwe traplift begint zodoende al vanaf 3.500 euro incl BTW en montage. Indien u wilt weten wat een traplift bij u kost, kan u een gratis en vrijblijvende prijsopgave opvragen.

Het huren van een traplift of de aankoop van een betrouwbare tweedehands traplift behoren ook tot de mogelijkheden.

Een traplift huren

Een traplift kunt u in een aantal gevallen voordeliger huren dan kopen. Bijvoorbeeld als u enige tijd moet revalideren en in verband daarmee geen trap kan of mag lopen. Dan is het praktischer om een MCS Traplift te huren. Het kan ook een financiële afweging zijn, of het voordeliger voor u is om een traplift te huren in plaats van kopen.

Tijdelijk een traplift nodig

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, is het huren van een traplift waarschijnlijk de beste optie. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag wordt de traplift voor u geïnstalleerd en ook onderhouden. Als u de traplift niet meer nodig heeft, als u bijvoorbeeld voldoende hersteld bent, kunt u de traplift weer eenvoudig door ons laten verwijderen en heeft u uw hele trap weer tot uw beschikking. Bij MCS Keuken & Comfort kunt u al een traplift huren vanaf één maand.

Alsnog kopen

Als tijdens de huurperiode blijkt dat u de traplift langer of zelfs permanent nodig heeft, kunt u er alsnog voor kiezen om de traplift te kopen. Dit kan op de lange termijn namelijk voordeliger zijn dan het huren van de traplift. Als alternatief voor het huren van een traplift kunt u ook overwegen om een gebruikte traplift te kopen.

Wat kost het huren van een traplift?

De kosten van het huren van een traplift hangen af van uw trapsituatie. Er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van de prijs. Er wordt onder meer rekening gehouden met het aantal verdiepingen en de termijn dat u de traplift wilt huren. Ook uw wensen met betrekking tot de uitvoering van de traplift zijn van invloed op de huurprijs. U betaalt naast de eenmalige kosten een vast bedrag per maand voor de huur van de traplift. Bent u benieuwd of het huren van een traplift ook voor u voordeliger is? Bel ons dan vrijblijvend.

 
 
De MCS Traplift AIr
 
 
MCS Traplift Parallel
 
MCS Traplift Two
 
MCS Modul Air
 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions