Comfort sanitair

MCS Closomat met onderdouche en fˇhnfunctieWordt mijn badkamer vergoed via de Wmo?

Wanneer daarin aanpassingen nodig zijn, kunnen voorzieningen in een badkamer vergoed worden vanuit de Wmo. Bijvoorbeeld het vervangen van een bad door een inloopdouche, of  een aangepaste wastafel of toilet. Wmo gaat altijd uit van de goedkoopst compenserende voorziening. Soms brengt men hierop een bedrag in mindering, omdat een bestaande badkamer geheel of deels is afgeschreven.
Let op dat vrijwel altijd een eigen bijdrage wordt geheven, die voortduurt tot de voorziening geheel is afbetaald. U betaalt uw voorziening dus uiteindelijk zelf.

Op het gebied van aangepast sanitair, voor mensen met een fysieke beperking of mensen die wat extra hulp nodig hebben in badkamer en/of toilet, heeft Medical Care Solutions veel expertise in huis!

Voor diegenen die het normale gebruik van de handen bij de stoelgang missen, biedt Medical Care Solutions zogeheten douche-wc's voorzien van warmwater spoeling en föhn. Leverbaar zijn onder andere volledige closetcombinaties en closetzittingen waarin deze functies zijn geïntegreerd.

 

 

            

Het assortiment sanitair omvat verder o.a.:

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions