Verstelbaar keukenframe, aangepaste keuken

 
 
 
 
Heb ik voor het aanpassen van mijn keuken recht op een vergoeding vanuit de Wmo?

Wmo aanpassingen zijn mogelijk wanneer de hoofdgebruiker van de keuken een handicap heeft. Daarbij is altijd sprake van de "goedkoopst compenserende (adequate)" voorziening. Dat is meestal een simpel recht keukenblokje met bovenkastjes. Inbouwapparaten, magnetrons, inductiekookplaten ed. worden doorgaans als "algemeen gebruikelijk" (lees: "niet subsidiabel") beschouwd. Uw gemeente heeft het recht om u te vragen, het huishouden anders te organiseren. Als anderen dan de zorgvrager het keukenwerk (kunnen) overnemen, ligt subsidiëring minder voor de hand. 

 
   
 
De verstelbare keukenframes van MCS Keuken & Comfort zijn een goed voorbeeld van hedendaagse ergonomische innovatie. Deze frames zijn toepasbaar in iedere keukenopstelling, dus ook in hoekkeukens. Hierdoor is de (aangepaste) keuken eenvoudig te bedienen en uiterst functioneel. Zowel het het hittebestendige werkblad als de onder- en bovenkasten zijn in hoogte/laagte verstelbaar. Dit kan onafhankelijk van elkaar of in combinatie met elkaar. Bovendien zijn de bovenkasten diagonaal te verstellen. Deze komen dan schuin omlaag en naar voren. Voor de gebruiker betekent dit extra toegankelijkheid van de keuken. De inhoud van de kasten is vanaf nu altijd binnen handbereik! 
 
 
          Door het, in samenspraak met de klant, ontwerpen in ons geavanceerde tekenprogramma komen wij tot het  realiseren van de perfecte comfortkeuken die geheel binnen het budget van de klant past
 
De frames, met een liftcapaciteit van 300 tot 600 kilo, zijn 'universeel' en eenvoudig te monteren in iedere gewenste keuken. Dat betekent dat bij aanschaf van een keuken de keuze volledig vrij is. Er kunnen ook volledig uitgeruste keukens geleverd en geplaatst worden.
De prijs voor de MCS DIAGO 504 variëren van €2254,00 voor een kastbreedte tot en met 60 cm tot €2684,00 voor kastbreedte tot 180 cm met handschakelaar.
 

De keukenframes kunnen worden voorzien van diverse opties en bedieningssystemen. Ook kan de keuken worden uitgerust met een zogenoemde 'klembeveiliging'. Dat betekent dat het systeem direct reageert bij detectie van een onverwacht obstakel op het aanrechtblad.
 


Met de keukenframes van Medical Care Solutions is het dus mogelijk een keuken samen te stellen die volledig is afgestemd op de individuele behoefte van de bewoner. Maatwerk in (aangepast) wonen.
 
 
 
MCS Comfortkeuken inclusief MCS Slimlift en MCS Diago voor een zorginstelling in het westen van het land.
 
MCS Comfortkeuken (grootkeuken) voor een grote opdrachtgever in het midden van het land.
 

 
 
Prachtige MCS Comfortkeuken bij een klant in Friesland
 

Het MCS in hoogte verstelbare keukenframe is al te koop vanaf €2077,00 exclusief BTW. Vraag hier uw GRATIS brochure aan!

 

 
 

Onze kerstvakantie begint vrijdag 20 december om 16.00 uur.
Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer voor u klaar. 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar! 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions