AEG Comfortlift

  

 

Als onderdeel van de nieuwe Mastery Range introduceert AEG de ComfortLift vaatwasser. Het is de eerste in het segment vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiks-vriendelijker dan ooit tevoren.

De AEG ComfortLift vaatwasser is uniek op de markt, omdat het de gebruiker een betere lichaamshouding biedt bij het in- en uitladen van de vaat, in plaats van telkens te moeten bukken. Bukken tijdens het in- en uitruimen is een frustratie voor veel consumenten.

Het unieke liftsysteem biedt de mogelijkheid om het laagste rek naar een handige werkhoogte te tillen voor het flexibel en gebruiksvriendelijk in- en uitruimen van de vaatwasser.   
 
Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift ook de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek die in de onderste korf van uw vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser gewassen kan worden.

  
 
 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions