Bora afzuigsysteem by MCS Keuken & Comfort

 

 

Het basisprincipe van het gepatenteerde kookveldafzuigsysteem is effectiever en energiezuiniger dan conventionele wasemafzuigkappen.

Bora zuigt minder kostbaar verwarmde omgevingslucht af want er wordt gewerkt met slim toegepaste stromingssnelheden en niet met grote luchtvolumes. De energiezuinige motor bespaart stroom en ontwikkelt aanzienlijk minder geluid, reiniging en onderhoud zijn zeer eenvoudig en de hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. De kookvelden worden gefabriceerd zonder giftige toevoegingen.

Kookwasem en -geurtjes laten we niet eens opstijgen maar zuigen het meteen weg waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Dat is geen magie maar toegepaste natuurkunde volgens de basisprincipes van de stromingsleer. We gebruiken hiervoor eenvoudig een dwarsstroming die groter is dan de stijgsnelheid van de kookwasem. 

Bora
De BORA keukenapparatuur bestaat uit drie productlijnen. BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional.

BORA Basic

De BORA Basic is voorzien van een ronde afzuiginstallatie in het midden van het kookveld. De eenvoudige bediening en de elegant ogende kookplaat maken de BORA Basic tot een gewild keukenapparaat in de keuken. Het eventuele nadeel van de BORA Basic is dat u alleen de mogelijkheid heeft om te koken op inductie, niet op gas. Deze uitvoering is verkrijgbaar in luchtafvoer of recirculatie systeem.

BORA Classic

De BORA Classic is verkrijgbaar in verschillende componenten om tegemoet te komen aan uw kookwensen. Het systeem is onderscheiden met de red dot product design award. De afzuigmodule is - in tegenstelling tot de ronde BORA Basic - een langwerpig systeem dat tussen de kookvelden worden geplaatst. Daarbij kunt u kiezen uit diverse modules zoals een inductiewok, inductiekookplaat, gaskookplaat of Tepan grill om uw ideale kookzone te creëren.

BORA Professional


Voor de ambitieuze (thuis)kok is er de BORA Professional. Deze uitvoering van BORA is nog uitgebreider aan keuzemogelijkheden. Denk aan een 54 cm ruime kookvelden. De afzuiging en draaiknoppen zijn van massief roestvrij staal en geven dat stoere uiterlijk.
 

Ontdek meer Werkblad Afzuiging 

De belangrijkste voordelen van BORA zijn:

  • Weinig last van kookgeuren
  • Vrij zicht doordat een afzuigkap niet nodig is
  • Vrijheid bij de keukenplanning zonder de wasemafzuigkap
  • Stilte tijdens gebruik, BORA is vaak stiller dan conventionele afzuigkappen
  • Reinigingscomfort, drie onderdelen voor in de vaatwasser
 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions