FlexStep

Trap en lift in 1

De FlexStep is de perfecte oplossing, in kleine ruimtes, voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn om niveaus te overbruggen.
Het is de meest ruimtebesparende lift op de markt maar tegelijkertijd biedt het een ontwerp dat voldoet aan de meest kieskeurige gebruiker.

Ontwerp

Er zijn koste noch moeite gespaard op de details en het ontwerp zorgt voor een goede aanpassing aan elke vorm van architectuur. De FlexStep is standaard leverbaar in geverfd staal maar treden en leuningen kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant. De lift is geschikt voor binnen en voor buiten gebruik.

Mogelijkheden voor iedereen

In het dagelijks gebruik is de FlexStep een traditionele trap die in grote mate kan worden aangepast aan de individuele eisen. Met één druk op de knop transformeert de FlexStep in een lift, die de gebruiker comfortabel en veilig naar de bovenste verdieping brengt.

Veiligheid boven alles

De lift is uitgerust met alle denkbare veiligheidsmaatregelen. Anti-afrijd, inklembeveiliging, valpreventie etc. Bij het afgaan van slechts een van de veiligheidsdetectoren zal de lift onmiddelijk stoppen en een alarmgeluid afgeven.

Technologie

De lift is uitgerust met hefkolommen, die dankzij de geavanceerde besturingen 100% sychroon bewegen, zodat de gebruiker een veilige en comfortabele lift ervaart.

Onze kerstvakantie begint vrijdag 20 december om 16.00 uur.
Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer voor u klaar. 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar! 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions