Liftmatic ovens

Siemens Liftmatic

De Siemens HB76P570 Liftmatic bakoven met Speedfunctie kan in vergelijking met traditionele ovens de baktijd tot 30 procent verkorten.

De LiftMatic is ontwikkeld om op ooghoogte geplaatst te worden, zodat het liftprincipe van deze wandoven ongekende mogelijkheden biedt voor het plannen van keukens. De oven hoeft, niet perse te worden ingebouwd tussen kastjes, maar kan ook vrijhangend worden geplaatst of bijvoorbeeld boven een werk-of tafelblad. Met een druk op de knop kan de gehele bodem inclusief rooster en bakplaten met behulp van twee elektrisch aangedreven telescooprails naar beneden neergelaten worden. En dat tot maar liefst 52 centimeter. Door het pyrolyse reinigingssysteem activeClean reinigt de oven zichzelf volledig door het vuil te verbranden.

Bosch Liftmatic

Nooit meer met je handen in de hete oven en met één druk op de knop een complete maaltijd op je aanrecht.

De Bosch Liftmatic is een oven met een liftsysteem waarmee het eten na bereiding samen met de ovenbodem naar beneden zakt. De warmte blijft boven, in de oven.

De gerechten kunnen op vijf verschillende 'verdiepingen' verwarmd worden met elf ovenfuncties en twee verwarmingsmethodes.

Omdat de bodem glaskeramisch is kunnen er brood, croissants of pizza's op gebakken worden; met olijfolie of boter, want de bodem kan tot een kwart liter vocht opnemen zonder dat er iets naar beneden druipt.

De liftmatic moet vrij aan de wand hangen of worden ingebouwd tussen twee keukenkasten, de hoogte bepaal je zelf en dat is volgens het persbericht van Bosch handig omdat daardoor de bedieningsfuncties 'prettig op ooghoogte zitten'.

Hoe snel de ovenbodem naar beneden komt is ook zelf in te stellen en met de speedfunctie moet de oven binnen vijf minuten van kamertemperatuur naar 175º C kunnen stijgen.

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions