multistalling

 

De 94-jarige Jan woont alleen in een flat op twee hoog in Rotterdam. Hij heeft als vervoersmiddel alleen een fiets, maar door zijn leeftijd kan hij daar niet meer goed op rijden. Hij heeft bij de gemeente een scootmobiel aangevraagd alleen hij heeft daar geen recht op, omdat hij geen stalling heeft. Nu heeft MCS Keuken & Comfort de wens van Jan in vervulling laten gaan!

Kijk hier de uitzending terug:

HART IN AKTIE SBS 6 18 OKTOBER JL

 

 

 

De MCS Multistalling is vernieuwd! 

  • Het nieuw model heeft nog maar 1 afstandsbediening nodig: hiermee kunnen én het rolluik én de oprijplaat worden bediend! 
  • Het dak is van zink en hiermee dus steviger dan het oude model.
  • De Multistalling wordt standaard uitgeleverd in een prachtige antraciet kleur (RAL 7016 MAT) i.p.v. groen.
  • Het rolluik is aan de buitenkant op het dak van de stalling bevestigd zodat eventuele service aan de stalling uitgevoerd kan worden zonder dat de gebruiker hierbij aanwezig hoeft te zijn

 

 

Multifunctionele berging voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek.

De scootmobielstalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierdoor hoeven mensen niet in de kluis te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een automatische deur behoort ook tot de opties. 

Uniek formaat uniek aan de multistalling® is het geringe formaat. Met een maximale maat van 95 cm breed kan de stalling door bijna iedere deur: 1880 x 950 x 1750 mm (l x b x h) inclusief rolluik. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is. De multistalling® beschikt over oplaadpunt voor bijvoorbeeld een scootmobiel, een elektrische fiets etc.

  

 

 

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions