Projecten

MCS Keuken & Comfort onderscheidt zich van zijn concurrenten. Naast de technische achtergrond en bijdrage aan de ontwikkeling van de meeste MCS Keuken & Comfort producten, is MCS Keuken & Comfort in staat een totaalconcept aan te bieden (wandbescherming, vloeren, keukens, sanitair etc.). Van aanvraag tot en met oplevering met daarbij één contactpersoon geeft rust en overzicht. De 500 m2 showroom in Almelo (Overijssel) biedt ruime keus aan cliënten hun (aangepaste) huis volledig in te richten. Dit wordt ondersteund door onze onderhoudscontracten en ERGO-garant keurmerk. MCS Keuken & Comfort biedt maximale tevredenheidsgarantie.

Wij zijn gaandeweg betrokken geraakt in diverse projecten als bijvoorbeeld "Lang Zult U Wonen" van de provincie Overijssel (http://www.langzultuwonen.nl) , "Comfortabel Wonen" van de Technische Unie, projecten voor Stichting DementieRaad (http://dementieraad.nl), Lekker Thuis Huis, Samen Aangemaan Ouder Worden (http://www.samenaangenaamouderworden.nl), renovatie Revalidatie UMCG te Haren, "Vitaal Wonen Amersfoort" alsmede "Het Verpleeghuis van de Toekomst" van de Fontys Hogeschool.

In 2016 is MCS Keuken & Comfort partner geworden van "Huisvesting op Maat"  (www.hom.nl)

  

                          Project "Leger des Heils" met vandalismeproof keukens

 

MCS Comfortkeuken ten behoeve van een revalidatieafdeling van een groot ziekenhuis in noord Nederland

   

 

Aangepaste keukens in recreatiewoningen van Center Parcs

Coram Projects is een zelfstandig onderdeel van Coram Group, gericht op de projectenmarkt. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, Coram Projects heeft voor iedere badkamer een pasklare oplossing. De organisatie achter Coram Projects staat garant voor expertise en totale ontzorging vanuit haar rijke historie van meer dan 250 jaar ervaring als fabrikant/leverancier in de internationale sanitairmarkt. Zo zijn er mede dankzij onze organisatie al vele projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd.


Coram Projects werkwijze
Coram Projects bouwt voor u en u kunt bouwen op Coram Projects. De geroutineerde monteurs van Coram Projects beschikken over veel technische know-how en ervaring. Coram Projects werkt volgens afgesproken planning en levert en monteert douchewanden, douchedeuren en douchecabines uitgevoerd als standaard- of maatwerkoplossing. Coram Projects is in staat u volledig te ontzorgen. Deze werkwijze heeft geleid tot grote tevredenheid bij onze opdrachtgevers in vastgoed, hospitality & leisure en vele andere segmenten.


Een badkamer totaaloplossing
Coram Projects staat garant voor uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, vele maatwerkmogelijkheden, korte levertijden, een eigen servicedienst, korte communicatielijnen en ontzorging van A tot Z.

Sanitair op het zorgschip Prins Willem Alexander (Coram Projects)

Een MCS Comfortkeuken die als oefenkeuken dient voor een revalidatieafdeling

 

 

 

 

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions