sunshower/dermasun

MCS Sunshower

 

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Door de lage dosering UVB licht onstaat er geen verhoogd risico op huidschade.

WAAROM SUNSHOWER?

  • Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
  • Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht
  • UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D
  • UV-licht geeft u meer energie en een gezonde kleur
  • U gebruikt Sunshower terwijl u doucht

Sunshower kent een viertal uitvoeringen:

DELUXE WHITE De Sunshower Deluxe White is een full body inbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie.

COMBI WHITE De Sunshower Combi White is een full body opbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie.

PURE WHITE XL De Sunshower Pure White XL is een full body inbouwapparaat met twee kortegolf infraroodlampen.

PURE WHITE De Sunshower Pure is een half body apparaat met één kortegolf infraroodlamp.

MCS Dermasun

Heeft u in de zomer minder last van uw aandoening? Reageert u goed op andere vormen van lichttherapie, maar komen uw klachten snel weer terug? Dan is Dermasun Medical lichttherapie waarschijnlijk een geschikte behandeling voor uw psoriasis.


De MCS Dermasun Helios geeft een ultralage dosis breedband UV licht (vergelijkbaar met 10 minuten in de zomerzon) waarmee u elke dag, tijdens het douchen, uw huid kunt behandelen. Dermasun Helios kan onder de douche geplaatst worden, maar het is niet noodzakelijk om te douchen tijdens het gebruik. De Dermasun Helios kan het best geïnstalleerd worden op een plek waar het gebruik gemakkelijk onderdeel wordt van uw dagelijkse routine.


Dermasun biedt geen kuur, maar een onderhoudstherapie. Als uw huid rustig wordt, blijft hij rustig. Veilig, effectief en het hele jaar door: u leeft niet meer van uitbraak naar uitbraak. Door de lage dosering duurt het langer voor u resultaat ziet , maar wanneer uw huid onder controle is, blijft het resultaat. Hieronder zijn de resultaten van het gebruik van reguliere lichttherapie, Dermasun Medical en het natuurlijk verloop van psoriasis schematisch weergegeven. Bekijk hier de rest van het onderzoek naar het effect van Dermasun Medical op psoriasis.

Dermasun Medical is onderbouwd met academisch onderzoek en is een erkend medisch hulpmiddel! Hierdoor is er, afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aandoening, een mogelijkheid tot vergoeding van de Dermasun. 

Doordat het een erkend medisch apparaat is kan een Dermasun Medical worden opgevoerd als bijzondere medische kosten bij belastingaangifte.

Door de lage dosering UVB licht onstaat er geen verhoogd risico op huidschade.


Uw dermatoloog kan u de Dermasun Helios voorschrijven.

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions