trapliften

Nieuwe Trapliften, huren van een traplift of een tweedehands traplift?

De prijzen van onze trapliften

Vrijblijvende prijsindicatie

U zult voordat u een traplift gaat kopen graag eerst willen weten wat een traplift kost. Dan is het goed om te weten dat alle MCS trapliften geheel op maat voor onze klanten worden vervaardigd. Iedere situatie is immers anders. Er is geen enkele trap gelijk. Bovendien houden wij uiteraard ook zo veel mogelijk rekening met zowel de situatie als de wensen van onze klanten. Dat houdt in dat de kosten van een traplift niet alleen afhankelijk zijn van het type traplift dat u wilt kopen, maar ook van uw wensen en van de situatie van uw trap.

**********************************VRIJBLIJVENDE PRIJSINDICATIE****************************************

De kosten van een traplift

Wij kunnen u op onze website dan ook geen kant-en-klaar overzicht van de prijzen van onze trapliften presenteren. Om u toch een inzicht in de kosten van een traplift te geven, kunnen wij wel een prijsindicatie voor u verzorgen. Omdat zoals gezegd iedere situatie en iedere trap weer anders is, hebben wij daar wel wat informatie over uw trap voor nodig.

Welke traplift past bij mij?


Door ons grote assortiment trapliften hebben wij ook voor u een geschikte traplift. Als toonaangevend leverancier van trapliften kunnen wij voor iedere trap een passende traplift aanbieden. We beschikken over verschillende railsystemen zodat onze trapliften perfect passend op uw trap geplaatst kunnen worden.

Nederlands kwaliteitsproduct
MCS Trapliften zijn geschikt voor rechte trappen alsmede gebogen trappen. Ze passen zowel langs de buitenbocht van de trap als langs de smalle zijde van de trap. Onze trapliften worden altijd geheel op maat en naar de wensen van onze klanten vervaardigd.

MCS Traplift Air

Traplift langs de binnenbocht van de trap

Met de dunste enkele rail ter wereld leent de MCS Traplift ‘Air’ traplift zich uitstekend voor installatie langs de steile, smalle kant van uw trap. Door de montage aan de binnenbocht kan de trapleuning blijven zitten en blijft de brede kant van de trap vrij om te lopen. De overige gebruikers van de trap hebben dan zo min mogelijk last van de aanwezigheid van de rail van de traplift.

 • Uw leuning blijft
 • Brede kant trap blijft vrij
 • Dunste enkele rail ter wereld
 • Supercompacte stoel
 • Harmonieus in uw woonomgeving

De enkele slanke rail van de MCS Traplift Air traplift heeft een doorsnede van slechts 60 mm en wordt laag over de trap geleid. Deze past daardoor harmonieus in uw woonomgeving. Mede dankzij het fraaie ontwerp is de One, de voorloper van de MCS Traplift Air, bekroond met de internationale Red Dot Design Award. De Air is nog slanker en fraaier uitgevoerd.

Automatisch draaibare stoel

De stoel van de MCS Traplift Air is automatisch draaibaar. Het draaien ervan gaat heel gemakkelijk zodat u bij het opstappen altijd de voor u meest comfortabele positie kunt kiezen. Dat wordt nog vergemakkelijkt door de bedieningshendel, deze is robuust en stabiel uitgevoerd zodat u er ook goed op kunt steunen. Als u de stoel er vervolgens mee in beweging zet, zult u ervaren dat dit heel vloeiend en geruisloos gaat. Bovenaan, of als de traplift onderweg weerstand voelt, stopt de MCS Traplift Air geheel automatisch. Praktisch en veilig is ook de nieuwe veiligheidsgordel. Deze is goed opgeborgen en heel eenvoudig in het gebruik. Hij kan bovendien met één hand worden gesloten.

Voor iedere trapvorm instelbaar

De draaibare stoel kan optimaal op iedere trapvorm worden ingesteld, zodat u de trap naar keuze recht of zijdelings op- en af kunt gaan. Ook bovenaan de trap kunt u, dankzij de automatisch draaibare stoel, weer de voor u gemakkelijkste positie van de stoel kiezen. Na gebruik kan de MCS Traplift Air eenvoudig worden ingeklapt. Dat bespaart ruimte zodat de trap goed begaanbaar blijft. Middels de afstandsbediening kunt u de MCS Traplift Air eventueel ook naar u toe halen.

De MCS Traplift Modul-Air

De revolutie onder de trapliften

MCS Trapliften heeft dit jaar een nieuwe traplift op de markt gebracht, de MCS Traplfit Modul-Air. De traplift met de dunste enkele rail ter wereld en een schitterend design is nu modulair. Door deze unieke technologie kan de traplift uit voorraad worden geleverd. De MCS Traplfit Modul-Air biedt daarnaast vele voordelen voor u als klant en kan op iedere trap worden geïnstalleerd.

 • Niet goed = geld terug
 • Slechts 48 uur levertijd
 • Geen maatwerk, dus voordelig
 • Dunste enkele rail ter wereld
 • Supercompacte stoel

Geen duur maatwerk meer

Een traplift is doorgaans maatwerk, maar met de Otolift Modul-Air is dat verleden tijd. De Otolift Modul-Air kan vanaf nu uit voorraad worden geleverd. De levertijd van een traplift met bochten is normaliter twee tot zes weken, maar de Otolift Modul-Air is al binnen 48 uur bij u gemonteerd. Er komt geen duur maatwerk meer aan te pas, waardoor de Otolift Modul-air een stuk voordeliger is. Onze nieuwste traplift wordt uit meerdere stukken opgebouwd en door de unieke koppelstukken gaat dit niet ten koste van de rijkwaliteit. Door de verschillende raildelen kunnen we de traplift op elke trap passend maken.

Een perfecte oplossing voor iedere trap

De Otolift Modul-Air leent zich uitstekend voor installatie langs de brede of smalle kant van uw trap. De dunne rail van de Otolift Modul-Air valt bovendien niet op. Er verandert zodoende vrijwel niets aan uw trap. Brede-, smalle- of wenteltrappen, de Otolift Modul-Air voegt zich met gemak naar de meest veeleisende trappen en volgt onopvallend alle bochten. Daarnaast neemt de rail zo weinig ruimte in dat de trap ook heel goed te voet kan worden gebruikt. Op deze wijze wordt gewaarborgd dat niet alleen u, maar ook uw familieleden of gasten de trap altijd veilig kunnen gebruiken.

Flexibel gemak met de Modul-Air

De Modul-Air heeft de dunste enkele rail ter wereld, waardoor er niet veel trapruimte verloren gaat. De traplift beschikt standaard over een automatisch opklapbare voetenplank en kan worden voorzien van een automatisch draaibare zitting. Dankzij de slimme reverse drive technology kan de stoel deels of zelfs volledig achteruit rijden. Hiermee wordt voorkomen dat u bijvoorbeeld met uw knieën tegen de muur of trapleuning aan stoot.

Niet goed = geld terug

Uniek in de markt, en dus alleen bij Otolift, is onze niet-goed-geld-terug-garantie in combinatie met het “Zorgeloos” pakket. Mocht u niet tevreden zijn met de traplift, dan kunt u dit binnen één week aan ons doorgeven. Wij komen de traplift dan kosteloos demonteren en u ontvangt het gehele aankoopbedrag terug.

MCS Traplift Two

Traplift strak langs de buitenbocht

Als de traplift het beste langs de buitenbocht van uw trap kan worden geplaatst, dan zou u voor de MCS Traplift Two kunnen kiezen. Deze lift is zodanig ontworpen dat hij optimaal langs de buitenbocht van uw trap kan worden gemonteerd. De dubbele rail is extra slank uitgevoerd, hierdoor neemt de traplift weinig plaats in en wordt het traplopen zo min mogelijk belemmerd. Bovendien kan op veel trappen de bovenste rail van de MCS Traplift Two als trapleuning worden gebruikt zodat iedereen als vanouds veilig de trap op en af kan lopen.

 • Zeer degelijk ontwerp
 • Ultradunne looprail
 • Ideaal voor de buitenbocht
 • Vriendelijk geprijsd

Meest gekochte traplift, én betaalbaar

Een traplift langs de buitenbocht bestaat doorgaans uit minder complexe bochten. Dat heeft zo zijn voordelen, dit type traplift is namelijk meestal een stuk vriendelijker geprijsd. De Otolift Two behoort tot de populairste modellen van Otolift, en is ook één van de meest gekochte trapliften van Nederland.

Veilig naar boven en beneden

Het zal het u aangenaam verrassen hoe perfect de MCS Traplift Two langs de buitenbocht loopt. Dat is vooral handig bij smalle trappen. De Two gaat ook bij de kortste bochten in één vloeiende beweging omhoog en omlaag. Door de degelijke constructie en een maximaal hefgewicht van 150 kilo kunt u met de MCS Traplift Two elke keer weer met een veilig gevoel naar boven of beneden.

Geruisloos en vloeiend

Als u de Two wilt gebruiken haalt u de stoel zo nodig naar u toe met de draadloze afstandsbediening. Daarna kunt u de stoel eenvoudig en zonder krachtsinspanning uitklappen. De voetensteun kunt u automatisch of met de handige hendel op- of neerklappen zodat u niet hoeft te bukken. Als u op de comfortabele zitting zit, kunt u de heupgordel met één hand omdoen. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel op de armsteun kunt u de traplift geruisloos en vloeiend in beweging zetten. Eenmaal bovenaan stopt de stoel vanzelf. Daarna kunt u het zitje eenvoudig draaien en veilig van de stoel stappen. Als u de traplift niet gebruikt kunt u de stoel geheel opklappen zodat deze weinig ruimte in beslag neemt.

MCS Traplift Parallel

 

Ultraslanke rechte traplift

Voor wie een traplift voor een rechte trap zoekt, is de Otolift Parallel de beste keus. Deze traplift is speciaal ontworpen om bij rechte trappen te gebruiken. Om de traplift zo min mogelijk op te laten vallen en de trapruimte zo veel mogelijk vrij te laten, heeft Otolift een ultraslanke traplift met een strak design ontwikkeld. Door de compacte vormgeving past de traplift niet alleen goed in elk interieur, maar valt de lift ook veel minder op. De Parallel heeft een fraaie, dunne aluminium rail die uitstekend met uw trap harmonieert en zo onopvallend opgaat in uw interieur.

 • Superslank design
 • Eenvoudig en degelijk
 • Speciaal voor rechte trappen
 • Supercompacte stoel

Perfect voor iedere situatie

De Otolift Parallel heeft minimale afmetingen maar ook maximale flexibiliteit. Daardoor kan deze lift optimaal bij uw rechte trap worden geplaatst. De trapruimte blijft zo veel mogelijk behouden om de andere gebruikers van de trap zo min mogelijk in de weg te zitten. Ondanks de slanke constructie is de Parallel heel degelijk uitgevoerd zodat u met de lift veilig en ontspannen de trap op en af kunt gaan. Optioneel kan het onderste gedeelte van de rail automatisch inklapbaar worden gemaakt, zodat een eventuele deuropening onderaan de trap geheel vrij kan blijven.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de Parallel traplift gaat verrassend eenvoudig. Otolift heeft namelijk veel aandacht besteed aan de functionele ergonomie van deze traplift. Om de stoel naar u toe te halen, gebruikt u de draadloze afstandsbediening. Daarna kunt u de stoel licht en eenvoudig uitklappen. Als u op de stoel plaatsneemt, zult u ervaren dat het stoeltje van de traplift compact is uitgevoerd, maar dat u geen enkele concessie aan het zitcomfort hoeft te doen.

Comfortabel en veilig

Met het bedieningspaneel, dat in de armsteun is ingebouwd, zet u de stoel in beweging. Net als bij alle andere trapliften van Otolift komt de stoel van de Parallel vloeiend in beweging en gaat geheel geruisloos naar boven. Daar aangekomen stopt de stoel vanzelf. U kunt dan de zitting draaien en veilig afstappen. Als de stoel onderweg weerstand ondervindt door bijvoorbeeld een obstakel, stopt de stoel vanzelf. Zo kunt u altijd veilig de trap op en af.

Een traplift huren

Liever huren dan kopen?

Een traplift kunt u in een aantal gevallen voordeliger huren dan kopen. Bijvoorbeeld als u enige tijd moet revalideren en in verband daarmee geen trap kan of mag lopen. Dan is het praktischer om een MCS Traplift te huren. Het kan ook een financiële afweging zijn, of het voordeliger voor u is om een traplift te huren in plaats van kopen.

Tijdelijk een traplift nodig

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, is het huren van een traplift waarschijnlijk de beste optie. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag wordt de traplift voor u geïnstalleerd en ook onderhouden. Als u de traplift niet meer nodig heeft, als u bijvoorbeeld voldoende hersteld bent, kunt u de traplift weer eenvoudig door ons laten verwijderen en heeft u uw hele trap weer tot uw beschikking. Bij MCS Keuken & Comfort kunt u al een traplift huren vanaf één maand.

Alsnog kopen

Als tijdens de huurperiode blijkt dat u de traplift langer of zelfs permanent nodig heeft, kunt u er alsnog voor kiezen om de traplift te kopen. Dit kan op de lange termijn namelijk voordeliger zijn dan het huren van de traplift. Als alternatief voor het huren van een traplift kunt u ook overwegen om een gebruikte traplift te kopen.

Wat kost het huren van een traplift?

De kosten van het huren van een traplift hangen af van uw trapsituatie. Er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van de prijs. Er wordt onder meer rekening gehouden met het aantal verdiepingen en de termijn dat u de traplift wilt huren. Ook uw wensen met betrekking tot de uitvoering van de traplift zijn van invloed op de huurprijs. U betaalt naast de eenmalige kosten een vast bedrag per maand voor de huur van de traplift. Bent u benieuwd of het huren van een traplift ook voor u voordeliger is? Bel ons dan gratis en vrijblijvend.

Een tweedehands traplift

Ook dan bent u verzekerd van kwaliteit

Door een tweedehands traplift te kopen, bespaart u een aanzienlijk bedrag op de aanschafkosten van een traplift. Omdat u een gebruikte MCS traplift koopt, heeft deze nog steeds dezelfde kwaliteit en is deze net zo veilig als een geheel nieuwe traplift. Daarom kan een tweedehands traplift een goed alternatief voor een nieuwe traplift zijn. Uiteraard hangen de prijzen en mogelijkheden sterk af van uw situatie, en ook van ons actuele aanbod aan gebruikte trapliften.

Tweedehands traplift: rechte of gebogen trap

De situatie van uw trap is sterk van invloed op de aanschafprijs. Als u een rechte trap heeft kunnen wij de rail vaak opnieuw gebruiken. Dat maakt het natuurlijk een stuk voordeliger. Een trap met bochten wordt echter volledig op maat gemaakt in onze fabriek. Het is dan niet mogelijk om de rail opnieuw te gebruiken. Wij moeten daarvoor een nieuwe rail maken die geheel op maat voor uw trap wordt vervaardigd. Wij kunnen dan alleen de stoel opnieuw gebruiken.

Uiteraard houden wij ook bij een gebruikte traplift terdege rekening met de medegebruikers. De trap moet immers ook voor hen veilig en ook goed beloopbaar zijn. Daarom heeft het onze voorkeur om een traplift langs de smalle, steile kant van een trap te plaatsen. Hierdoor blijft er zoveel mogelijk van het beloopbare gedeelte van de trap beschikbaar en kan de trapleuning in de meeste gevallen ook gewoon blijven zitten.

Wij houden rekening met uw wensen

Bij een gebruikte traplift wordt de stoel altijd volledig door ons gereviseerd en ook voorzien van nieuwe bekleding. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen of u bijvoorbeeld een kunststof zitting of luxe lederen bekleding wilt. Ook kunt u aangeven of de stoel handmatig mag worden bediend, of dat de stoel juist van alle gemakken moet worden voorzien. Zo passen wij de tweedehands traplift aan op basis van uw wensen.

Garantie en kwaliteit

Ook plaatsen wij in een gebruikte traplift altijd een nieuwe accu en worden alle onderdelen zoals de motor gereviseerd en opnieuw geplaatst. Bij MCS Keuken & Comfort bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Een gebruikte traplift van MCS Trapliften is dus net zo veilig en betrouwbaar als een nieuwe traplift. 

Onze kerstvakantie begint vrijdag 20 december om 16.00 uur.
Vanaf maandag 6 januari 2020 staan wij weer voor u klaar. 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar! 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com
© 2017 Medical Care Solutions